IBC tartályok          árajánlatkérés          +36 30 527 7602            mobile tankanlagen flag         mobile tankstelle austria

 

 

szallithato benzin tartaly aluminiumSZÁLLÍTHATÓ ALUMINIUM GÁZOLAJ TARTÁLY 450 LITER

724.000 Ft
(nettó ár)

450 literes gázolaj szállítására alkalmas, könnyű 100% aluminium tartály és kiszolgáló rendszer egy egységben.

450 liter mennyiségű gázolaj megbízható és biztonságos szállítását keresi? A SENSOR TECHNIK alumínium  tartály a tökéletes megoldás! Kialakításának köszönhetően ez a gázolajtartály megfelel a legújabb, 2017-es ADR-szabványoknak, így biztosítva az Ön biztonságos gázolaj szállítását. A  333 literes kapacitással ezek a tartályok elegendő üzemanyagot biztosítanak Önnek a gépek, mezőgazdasági berendezések, hajók, építőipari gépek és egyéb járművek üzemanyaggal történő ellátásához. Ha mobil üzemanyagtöltő állomást keres, biztonságos gázolaj szállítására alkalmas eszközre van szüksége, - az aluminium szállítható tartályok erre tökéletesen megfelelnek. A nyugalom és a biztonság egy rendszerben!

450 LITERES TARTÁLY ALAPFELSZERELTSÉGE
450 literes aluminium gázolajtartály724.000 Ft + ÁFA
40 l/12 V-os kimérő szerkezetalapár tartalmazza
4 méter akkumulátor kábelalapár tartalmazza
akkumulátor csíptető sarukalapár tartalmazza
4 méter tömlőalapár tartalmazza
automata töltőpisztolyalapár tartalmazza


OPCIONÁLIS KIEGÉSZÍTŐK
digitális átfolyásmérő54.000 Ft + ÁFA
nagyobb teljesítményű szívattyúegyedi ár
szállítás a megrendelő telephelyére50.000 Ft + ÁFA

image.gifibc tartaly kiszallitva  ibc tartaly átvetel   

műszaki adatok

  • Nettó űrtartalom: 450 liter
  • Magasság: 770 mm
  • Hosszúság: 1000 mm
  • Szélesség: 895 mm
  • IBC tartály súlya (üres): 48 kgSZÁLLÍTHATÓ GÁZOLAJ TARTÁLY ALUMINIUMBÓL

A szállítható üzemanyagtartály anyag alapján alkalmas gázolaj szállítására. Bemutatjuk az aluminium szállítható tartályunkat, amely a világ egyik legjobb megoldása, ha a hordozhatóságról és a tartósságról van szó. Tartályunk teljes egészében 4 mm vastag, sajtolt aluminiumlemezekből készült, így bíztosítva a rozsdamentes állapotot a hosszú távú használat és védelem érdekében, ami azt jelenti, hogy az üzemanyagtartály évekig biztos "munkatársa" lesz. Háromszor könnyebb, mint a klasszikus fém tartályok, és mivel nincs szükség védőkeretre, könnyen mozgatható kézzel is, ha kiürült.

Az optimális használhatóságra tervezve.
A  tartály 320 mm-es dóm átmérőjére, lakattal zárható fedél, így az üzemanyagtartály tartalma biztonságban marad. Ezenkívül az 1"-os nyomáscsökkentő légszelep lehetővé teszi a belső túlnyomás megakadályozását, míg a 2"-os töltőcsonk biztosítja, hogy a tartályt gázolajjal könnyedén feltölthesse. A felső szellőzőnyílással megakadályozza az esetleges kiömlést vagy manipulálást, ez a megbízható tartály pedig testreszabható tartozékokat is kínál, így minden igényét kielégítheti.

Ne elégedjen meg semmi mással, mint a legjobbal ! - a 100% aluminium hordozható tartályban minden megtalálható, amire szüksége van a munka megfelelő elvégzéséhez!

  

IBC tartály ADR előírások  > > >

 

Aluminium szallithato tartalyok
IBC tartályok          árajánlatkérés          +36 30 527 7602            mobile tankanlagen flag         mobile tankstelle austria

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.