IBC tartályok          árajánlatkérés          +36 30 527 7602            mobile tankanlagen flag         mobile tankstelle austria600 adblue tartaly adblue tartaly nyitott kimérőadblue tartaly komplettSZÁLLÍTHATÓ ADBLUE TARTÁLY - 600 LITER

410.435 Ft
(nettó ár)

600 literes AdBlue szállítására alkalmas műanyag tartály és kiszolgáló rendszer egy egységben.

Szállítható mobil tartályaink hatékony, kényelmes és biztonságos módját kínálják az AdBlue szállításának. Az innovatív kialakításnak és konstrukciónak köszönhetően, amely kiválóan támogatja a folyékony rakományt, bízhat abban, hogy értékes terméke biztonságban érkezik meg a rendeltetési helyére. Ráadásul az oldalsó speciális bordák védelmet nyújtanak a szállítás közbeni túlzott mozgással szemben - így bármilyen rázós is az út, az AdBlue tartály nem fog felborulni.

Alapfelszereltségünk tökéletes a mindennapi használatra, de ha valami még kényelmesebbet keres, számos olyan tartozékot kínálunk, amelyek arra vannak szabva, hogy még egyszerűbbé tegyék az adagolási folyamatot. Akár hivatásos, akár amatőr folyadékszállító, az AdBlue tartályban minden megtalálható, amire szüksége van ahhoz, hogy a termék szállítása a legnagyobb biztonsággal és gondossággal történjen.

Termékleírás, adatok


- elektromosan vezetőképes, erősen térhálósított polietilénből készült IBC tartály
- elektromos szivattyú 12V, 40 l/perc 
- 4 méter tömlő AdBlue
- automata töltőpisztoly 
- beépített pisztolytartó
- integrált betöltő nyílás
- integrált targonca nyílások a tartály alján (könnyebb emelhetőség, mozgatás)
- integrált hordozó fogantyúk a kézi emeléshez
- beépített mélyedések racsnis rögzítőhevederekkel történő szállításhoz
- védőtető
- biztonsági zár

Adblue tartály opcionális lehetőségek


- fém emelő fülek
- teleszkópos védőtető
- TRANSPORT TANK COMBI verziók kiegészítő tartállyal az AdBlue® szállításához
- tömlőfelcsévélő 8m DN 25 tömlővel
- digitális K24 átfolyásmérő 
- Biopump szivattyú A120/DN25
- 24V, 230V elektromos szivattyú


ibc tartaly kiszallitva  ibc tartaly átvetel   ibc tartaly raktarrol

 

ADBLUE TARTÁLY adatok  • Nettó űrtartalom: 600 liter
  • Magasság: 97 cm
  • Hosszúság: 120 cm
  • Szélesség: 80 cm
  • IBC tartály súlya (üres): 65 kg


Megbízható megoldás az AdBlue® tárolására és szállításáraTervezésünk és konstrukciónk tökéletesen ötvözi a funkcionalitást, a biztonságot és a megbízható AdBlue-kezelést. Mivel az autóiparban egyre gyakrabban használják az AdBlue-t a dízelüzemű járművek káros nitrogén-oxidok (NOx) kibocsátásának csökkentésére való képessége miatt, felbecsülhetetlen értékű egy mobil és megbízható tartály. Tartályainkat úgy terveztük, hogy hatékony megoldást nyújtsanak, amely megkönnyíti és biztonságossá teszi a fontos termék tárolását és szállítását. Az olyan jellemzőkkel, mint a korrózióálló konstrukció, a biztonságos szelepek és csatlakozások, a hordozhatóság, a egyszerű használati lehetőségek biztos lehet benne, hogy AdBlue szállítási igényeit és előírásait mindig a legnagyobb pontossággal kezeljük. Szerezze be saját szállítható AdBlue tartályát még ma - ez egy olyan befektetés, amelyet nem fog megbánni! A szállítható AdBlue® tartályok innovatív felépítéssel és szerkezettel rendelkeznek, amely tökéletesen ötvözi a funkcionalitást és a biztonságot.

Stabil és tartós kialakítás: A szállítható AdBlue® tartályok kiváló minőségű, UV-álló polietilénből készülnek, amely ellenálló a külső környezeti feltételekkel szemben és hosszú élettartamot biztosít. Ezen kívül speciális bordázattal rendelkeznek, amely szállítás során megvédi az AdBlue-t a túlzott mozgástól, ezzel megakadályozza a tartály és a szállító jármű felborulását.

Könnyen szállítható kivitel: A kompakt és egyszerű kialakításnak köszönhetően a szállítható AdBlue® tartályokat könnyedén mozgathatjuk akár egy ember is, illetve könnyű be- és kipakolni. Ezen kívül az AdBlue® szállítás tervezése és koordinálása időt és erőforrást takaríthat meg az üzemeltetők számára.

Környezetbarát technológia: A szállítható AdBlue® tartályok hermetikusan lezárhatók, így kizárható a folyadék szivárgása, ami csökkenti a környezetre gyakorolt káros hatásokat.

Felhasználóbarát kezelés: Az AdBlue® mobil tartályok beépített szivattyúval, tömlővel, pisztollyal rendelkeznek így a kiszállított folyadék egyszerűen, gyorsan és biztonságosan kiadagolható a járművekbe. 

adblue tartaly meretek 2

KÉK-FEHÉR  TARTÁLYOKKAL A ZÖLDEBB JÖVŐNKÉRT

chat

Kiváló minőségű polietilénből készülnek, ellenállnak az időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak.

chat

Csökkentik a szennyeződések tapadását, így kevesebb víz használata mellett könnyebb a tisztítás, mivel a termékeink simább felülettel rendelkeznek.

chat

Minden termékünk újrahasznosítható műanyagból készül.

chat

Speciális szállítási megoldásnak köszönhetően csökkentjük a környezet terhelését.

Több mint 40 országban

A termékeinket a világ több mint 40 országában használják. Folyamatosan bővítjük kínálatunkat új termékekkel, megfelelve a legmagasabb felhasználói igényeknek és elvárásoknak. Termékeinket használják a mezőgazdaságban, tengeri hajózásban, iparban, higiénia ágazatban, vendéglátásban, építőiparban, útépítésben és a környezetvédelem is.

World green

idea

Innovatív

Korszerű megoldásokkal tervezünk és gyártunk gázolaj, fűtőolaj és AdBlue® biztonságos tárolására és szállítására speciális műanyag tartályokat.

adrfr

ADR mentes

Minden JFC mobil tartályt az ADR-megállapodás előírásainak megfelelően gyártanak és az egész Európai Unió közutakon történő üzemanyag-szállításra engedélyezettek.

shield

Vagyonvédelem

Minden eddiginél biztonságosabban tudja tárolni a tartályban az üzemanyagot, mivel a speciális zárral szerelt védőtető tökéletes védelmet biztosít a tartályhoz való jogosulatlan hozzáférés ellen.

eco

Tisztább tartályok

A tartályok speciális sima felülete biztosítja, hogy sokkal könnyeben eltávolíthatóak az esetleges szennyeződések, így könnyebben tisztíthatóak.

car insurance

Biztonságosabb szállítás

Speciális bordázat védi az üzemanyagtartályt az esetleges elmozdulástól a szállítás során. A tartályok vastagabb műanyagból készülnek, így minden eddiginél nagyobb védelmet nyújtanak az esetleges sérülések ellen.

pallet

Rakodhatóság

A tartály egyedi kialakítása lehetővé teszi, hogy a targonca minden oldalról hozzáférjen. A tartályokat úgy tervezték, hogy elférjen egy euro-raklapon (120 × 80 cm-es méret). Az üres tartályok egymásra rakhatóak – ami megkönnyíti a tárolást és csökkenti a szállítási költségeket.

Kérjen ajánlatot egyszerűen

 

 

Tudja milyen tartályra szeretne ajánlatot kérni?*
igen, pontosan
nem tudom, most specifikálom
Milyen folyadékot szeretne a tartályban szállítani?*Kérjük válasza ki, hogy milyen folyadékot szeretne szállítani.
Gázolaj
Benzin
AdBlue
Adblue + gázolaj
Milyen anyaga legyen a tartálynak?*
Műanyag tartály
Fém tartály
Kérjük válasszon műanyag tartály méretet (benzin)*
60 Liter
95 Liter
120 Liter
190 Liter
220 Liter
Kérjük válasszon fém tartály méretet*
250 Liter
330 Liter
330 Liter
615 Liter
910 Liter
915 Liter
Válasszon Adblue tartály méretet*
110 Liter
130 Liter
220 Liter
230 Liter
250 Liter
430 Liter
440 liter
440 Liter
600 Liter
600 Liter
950 Liter
2.500 Liter
2.500 Liter
5.000 Liter
5.000 Liter
Milyen anyaga legyen a tartálynak?*
Műanyag tartály
Fém tartály
Kérjük válasszon műanyag tartály méretet (gázolaj)*
60 Liter
95 Liter
120 Liter
210 Liter /tető nélkül
210 Liter
220 Liter
230 liter
250 liter
425 Liter
430 liter
440 Liter / tető nélkül
440 Liter
600 Liter
600 Liter
980 liter
980 Liter
Kérjük válasszon fém tartály méretet*
250 Liter
265 Liter
330 Liter
375 Liter
400 Liter
445 Liter
450 Liter
440 liter
615 Liter
890 Liter
980 Liter
980 Liter
Adja meg a tartály típusát*
Elküldöm

 

Kérdezzen bátran
szakértőnktől


customer service

+36 20 770 98 08

Szakértőink egyesítették több mint 20 éves tapasztalatukat, hogy hiteles és pontos információt adjanak  az Ön számáral. Legyen szó az összetett technológiai kérdéstől, a kiegészítők hasznáról, vagy a vásárlással kapcsolatos döntések meghozatalában nyújtott segítségről.
Ne habozzon, ha bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk - mi segítünk!Elküldöm

IBC tartályok          árajánlatkérés          +36 30 527 7602            mobile tankanlagen flag         mobile tankstelle austria

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.